Suntem siguri ca ai mai auzit de serviciile seo organic.

Poate nu stii ce reprezinta si pentru ce ai nevoie de ele, asa ca echipa SIS-STUDIO vrea sa te ajute cu cateva informatii necesare intelegerii acestui proces.

Serviciile Seo reprezinta, in primul rand, promvoare, dar nu orice fel de promovare. Promovare pe Google, mai exact aparitia in prima pagina Google cu anumite expresii alese special pentru afacerea ta.

Poate te gandesti ca asta face adwords deja, nu? Bineinteles ca nu suntem singurii cu acest serviciu, doar ca este o mica diferenta aici si vrem sa si discutam despre asta.

Adwords te aduce in prima pagina google dupa cum bine stii, doar ca pentru asta tu vei plati pentru fiecare persoana care acceseaza pagina ta, necontand daca acel client iti vrea sau nu in continuare serviciile sau produsele ( daca vorbim de un shop online) .

De ce sa platesti niste bani doar pentru ca o persoana voit sau nevoit iti acceseaza site-ul?

Cu noi acest timp de promovare este mult mai simplu. Desigur, are si el pretul sau, dar suntem siguri ca la final de an, daca faci un calcul aproximativ, serviciile seo au un cost mult mai scazut decat o promovare adwords.

Te intrebi ce cuprind pachetele de servicii seo?

Depinzand de pachet, beneficiile sunt putin diferite, dar toate stau la baza acestora: frazele seo sunt create din 3 sau mai multe cuvinte pe care tehnicii nostril impreuna cu tine le vor discuta, dupa ce aceasta fraza cheie s-a ales, aceasta se va analiza si se va crea pretul concret al ei, depinzand de numarul de cautari pe google.

Nu pare inca destul de concret si promitator? Nu este nici un fel de problema, mai ai 2 beneficii pe care suntem siguri ca nu le poti refuza. Se va face optimizare on-page, iar cu noi promovarea locala sau nationala chiar este posibila.

De ce sa astepti clientii sa te gaseasca cand site-ul tau este in a 10a pagina google? Stii foarte bine ca in acest moment toti suntem mereu pe fuga, timpul pare ca nu ne mai ajunge. Cine sta sa caute in a 10 pagina in aceste timpuri? Va spunem noi ca nimeni! Nu avem timpul necesar sa ne uitam pe zeci de site-uri atunci cand avem nevoie de un serviciu sau de un produs, nu? Clientilor tai sau potentialilor clienti le va fi mult mai usor sa te abordeze daca tu vei fi pe prima pagina, iar profitul tau va fi de nerecunoscut.

Asa ca ce mai stai? Asteptam mesajele sau apelurile tale. Vino sa colaborezi cu o echipa de top si cu toate cartile date pe fata. Cu o firma transparenta.

Iti asteptam cererile pentru creare website, telefonic sau prin paginile noastre de contact:

Facebook | Instagram | ArtWeb | 0752.119.666 | 0744.420.666 | Youtube | Contact 

[[[["field6","contains","Other"]],[["show_fields","field8"]],"and"]]
1 Step 1


Cu ce putem sa va ajutam ?
Va rugam sa detaliati pentru a putea intelege cat mai bine situatia si de a veni in sprijinul dvs. cu solutii CONCRETE
La ce departament doriti sa apelati ?
Va rugam sa ne precizati departamentul dorit . Va multumim
Pentru ce servicii doriti sa luati legatura cu noi?
Prin alegerea facuta stim exact cu cine trebuie sa luati legatura !
Prevederi legale GDPR
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder