Servicii social media

Vrei sa ai o pagina de facebook administrata si promovata pentru firma ta? Daca da, suntem siguri ca ai ajuns unde trebuie.

Bine ai venit, noi suntem echipa SIS-STUDIO, parteneri oficiali ai ArtWeb Technology System si ne bucuram ca te intereseaza serviciile noastre, asa ca hai sa sa prezentam putin avantajele crearii de servicii social media si administrarea lor.

Avantajele serviciilor social media

Fiind prezent pe mijloacele de socializare, ai mult mai multe sanse sa iti gasesti clienti noi, pentru ca dupa cum bine stii, in acest moment, toate persoanele au macar un cont pe retelele de socializare, toti stam online, suntem totusi in secolul vitezei. Desigur ca acest lucru nu este deloc rau pentru compania ta, avand in acest moment sansa sa lucrati cu o echipa specializata in acest tip de promovare.

Serviciile social media te ajuta sa te conectezi mult mai usor cu clientii prezenti si viitori., pe langa acest lucru, retelele de socializare iti arata audienta oricand pe pagina.

Mesajele scurte de pe paginile de socializare sunt primele care atrag atentia utilizatorilor, iar daca acestea le-au strarnit macar putin interesul, suntem siguri ca tu vei fi cel castigat, primind mesaje sau chiar comentarii la pozele postate.

Motivele pentru care SIS-STUDIO este alegerea potrivita pentru tine

Poate ca tu ai prea multe de facut, stim ce inseamna sa ai o companie, sa simti ca timpul nu iti ajunge pentru nimic. Stim ca uneori nu ai timp sa intrii poate nici pe conturile tale de socializare, deci clar o pagina de socializare pentru firma ta ar fi un efort in plus.

Raspunsul este: CATEGORIC NU! Atata timp cat ai de castigat din ea, de ce sa nu o ai? Da, stim e vorba de timp, cum am spus si mai devreme. Asa ca, daca timpul tau e limitat si totusi iti doresti sa ai o pagina pe social media, ai ajuns unde trebuie. SIS-STUDIO, partenerf oficial ArtWeb Technology System, te poate ajuta cu acest lucru si, crede-ne pe cuvant, preturile sunt mult mai mici de cat te-ai astepta.

Haide sa te ajutam sa te dezvolti prin servicii social media. Ai aflat mai devreme despre avantajele creari si mentinerii unei pagini de socializare, asa ca acum vrem sa iti aratam avantajele colaborarii cu noi!

Tu nu te teme, nu vei avea de investit timp in acesta pentru ca noi iti vom administra pagina, vom avea nevoie doar de ideile principale sau paginile de pe site-ul tau de unde vei dori sa luam informatille, pentru ca noi sa iti postam continutul pe aceasta pagina de socializare, desigur avand cateva postari saptamanale.

Crezi ca nu este de ajuns? Mai avem 2 motive pentru care suntem siguri ca ne vei alege si uite-le:
  • Conform cerintelor tale, iti vom crea coverul paginii si un logo special pentru afacerea ta;
  • Pagina ta va fi promovata pentru un castig mult mai mare.

Cu toate acestea te asteptam alaturi de noi!

Iti asteptam cererile pentru creare website, telefonic sau prin paginile noastre de contact:

Facebook | Instagram | ArtWeb | 0752.119.666 | 0744.420.666 | Youtube | Contact 

[[[["field6","contains","Other"]],[["show_fields","field8"]],"and"]]
1 Step 1


Cu ce putem sa va ajutam ?
Va rugam sa detaliati pentru a putea intelege cat mai bine situatia si de a veni in sprijinul dvs. cu solutii CONCRETE
La ce departament doriti sa apelati ?
Va rugam sa ne precizati departamentul dorit . Va multumim
Pentru ce servicii doriti sa luati legatura cu noi?
Prin alegerea facuta stim exact cu cine trebuie sa luati legatura !
Prevederi legale GDPR
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder